Un total de 12 cellers gironins realitzaran un tast de vins al cim del Puigmal (a gairebé 3.000 metres d’alçada) i la convocatòria està oberta a tothom. L’activitat compta amb la colaboració del Club Alpí Palamós. L’objectiu d’aquesta iniciativa es situar, per primera vegada, els vins del Empordà al punt més alt de les comarques gironines. Un acte simbòlic que representa a la vegada una aposta de futur i a la qual els integrants del Consell Regulador de la DO Empordà aboquen molt dels seus esforços.
“Tot i ser la única denominació d’origen vitivinícola de la demarcació, molts gironins i gironines encara no coneixen la qualitat dels nostres vins, que tenen més prestigi fora que dintre de les nostres comarques” afirmen.
La DO Empordà convida a tothom a participar en aquesta iniciativa, tot i que s’adverteix que el repte no serà fàcil: tres hores d’ascens i dues de descens; per tant, es recomana una mínima preparació física a tots els participants.
Trobareu més infomació al següent enllac: http://www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=106438906077160 o bé a info@doemporda.cat
Fuente: http://forums.ccrtvi.com/